Видалення даних клієнтів
Безпека й даніОновлено 4 жовтня 2026 р.
Як прибрати клієнта, обробити запит на видалення й закрити робочий простір.
Щоб прибрати клієнта зі списків, заархівуйте його в розділі Контакти. Щоб повністю видалити дані клієнта, напишіть на support@solwees.ai, указавши контакт, і ми видалимо їх за вас.
Якщо клієнт просить вас видалити його дані, рішення щодо запиту ухвалюєте ви як бізнес; ми виконуємо видалення за вашою вказівкою.
Щоб закрити робочий простір, напишіть на support@solwees.ai. Видалення виконує наша команда. Згідно з Доповненням з обробки даних, дані видаляються з робочих систем протягом 60 днів після завершення надання послуг, а з резервних копій протягом наступних 60 днів.
Рахунки та записи, які ми зобов’язані зберігати за законом, зберігаються протягом строку, якого вимагає закон.
Стаття відповіла на ваше запитання?
Ще з цієї теми
Security: two-factor authentication, attachments and allowed domainsHow to protect your Solwees account with two-factor authentication, choose which files clients can send in your website chat, and limit the chat to your own website's domains.1:03GDPRЯка наша роль згідно з GDPR, де зберігаються дані і як обробляються запити ваших клієнтів.Текстова статтяSOC 2 та ISO 27001На якому етапі наші аудити безпеки і як отримати подробиці.Текстова статтяСубобробникиДе знайти список субобробників і як ми повідомляємо про зміни.Текстова статтяПотрібна допомога?
Запитайте Sola в кабінеті
Кнопка помічника в куті будь-якої сторінки кабінету знає кожне налаштування й показує, де воно.
Відкрити кабінет